Cilt Bakımı Ve Güzellik

Bitkisel Yağların Faydaları

Bitkisel ve doğal yağlar: Bitkisel yağların Özellikleri, Faydaları ve Kullanımı.

Kefirin Faydaları Nelerdir?

Kefirin Zararları
Kefirin Faydaları Nelerdir? Kefir: Fermente süt olan kefir Kafkas dağlarında yaşayan toplulukların en çok tükettiği içeceklerden biridir. Keyiften türeyen kefir keçi, inek ve koyun sütünden yapılıyor. Bazı işlemlerden geçen kefirin ekşimsi bir tadı vardır. Kefirin faydalarının başında bağırsakları kısa sürede harikete geçirmesi gelir ayrıca sütten daha faydalı bakteriler barındırır.

Ardıç Yağının Faydaları

Çatlak ve selülitler için ardıç yağı maskesi
Ardıç Yağının Faydaları: Oldukça çok fazla bitki tüketilerek elde edilen yoğun yağlardandır. Kullanımına ve kullanım oranına özellikle dikkat etmek gerekir. Çok fazla bilinmeyen ardıç yağı 1 kerelik kullanım sonrası vazgeçilmez haline gelen mucizevi yağlardandır. Peki bu kadar mucizevi olan ardıç yağının faydaları neler?

Biberiye Yağının Faydaları

Biberiye yağı ile hazırlanan cilt ve saç maskesi tarifleri.
Biberiye Yağının Faydaları nelerdir? Biberiye yağının cilde ve saça faydaları. Biberiye yağı ile hazırlanan cilt maskesi ve saç maskesi tarifi. Biberiye kadar faydası olan biberiye yağı cilt bakımında ve saç bakımında kullanılan şifa kaynağı doğal yağlardandır. Cilt.net olarak bu makalemizde biberiye yağının faydaları nelerdir? Biberiye yağı nasıl yapılır? Biberiye yağının saça ve cilde faydaları nelerdir araştırıp yazdık.

Sığla Yağı Faydaları Ve Kullanımı

Sığla yağının faydaları ve kullanımı
Genellikle Amerika, Çin bölgesinde yetişen ve çınar görünümünde bir ağaç olan sığla ağacından elde edilen sığla yağı vücut için faydalı etkileri olan bitkisel bir yağ türüdür.

Omega 3 Yağının Faydaları

Omega 3 yağının faydaları
Omega 3 yağının cilt üzerinde sayısız faydası bulunur. Omega 3 yağını cildinize de uygulayarak cildinizin sağlığını koruyabilir daha genç bir cilde kavuşabilirsiniz. Omega 3 yağı faydaları ve cilt üzerindeki etkileri cilt.net farkıyla sizlerle.

Keten Yağının Faydaları

Keten yağının faydaları ve kullanımı
Keten yağının içinde bulunan Omega – 3 doymuş yağ oranı, yağ asitleri, çinko, bakır, demir ve magnezyum vücudumuz için oldukça faydalıdır. Keten yağının faydalarını cilt.net olarak şimdi sırası ile sizlerle paylaşacağız.

Havuç Yağının Faydaları

Havuç yağının faydaları
Havuç yağının faydaları: Havuçtan elde edilen havuç yağı içerisinde de bol miktarda beta karoten ve A vitamini bulunur. Sadece gözleri kuvvetlendiren bir bitki değildir tüm cilde uygulandığında renk verici bir yağ türüdür. Günümüzde en çok yazın bronzlaşmak için cildimize uygulamadığımız bir yağdır. İçeriğindeki beta karoten maddesi cildi renklendirir. Havuç yağı safra kesesine ve karaciğere şifa verir. Havuç yağı cildi yeniler ve yıpranmasını geciktirir. Havuç yağı kanı kanı temizler ve kan yapan kolestrolün dengesini sağlar. Havuç yağı idrar söktürür ve hücrelerin yenilenmesini sağlar. Yazın yanan cildinizin acısını alır ve iyileşmesinde etkilidir.

Okaliptus Yağının Faydaları

Okaliptus yağı faydaları ve kullanımı.
Okaliptüs yağı: Okaliptüs ağacı ülkemizin güneyinde de yetişmektedir. Çok fazla çeşidi olan okaliptüsün yapraklarından okaliptüs yağı elde edilmektedir. Cilt.net farkıyla okaliptüs yağının faydaları ve kullanım şekilleri sizlerle.

Menekşe Yağının Faydaları

Menekşe yağının cilde, saça ve vücuda faydaları.
Menekşe yağı menekşe çiçeklerinden elde edilen ve parfüm kozmetiğinde tercih edilen uçucu yağlardandır. Menekşe yağı saça ve cilde faydalı olmasının yanı sıra vücut içinde çok faydalı bir yağdır menekşe yağının tüm faydaları Cilt.net farkıyla sizlerle

Limon Yağını Ne işe Yarar

Limon yağının ne işe yaradığına dair bilgiler.
Limon yağı kozmetik sektöründe temizleme ürünlerinde kullanılır. Eskilerden beri limon ile cilt hastalıkları tedavi edilir yüzü temizlemek ve arındırmak için limonun suyundan faydalanılır. Limon yağı limon kabuklarından elde edilerek üretilir. Limon yağı ne işe yarar: İçerisinde küçük yaralanmalarda antiseptik özelliği olması, cildi ölü hücrelerden ve kirli tabakadan temizlemesi ve akne tedavisinde cildi mikroptan arındırması işine yarar.

Isırgan Tohumu Yağının Faydaları

Isırgan tohumu yağının faydaları ve kullanımı.
Isırgan tohumu yağı çok faydalı fakat zor elde edilen bir yağdır. Avrupa’da ismi gençlik yağı olarak bilinir. Isırgan tohumlarının sıkıştırılması ile elde edilir. İçerisinde organik asitler, histamin, potasyum tuzları ve asetilkolin bulunur. Peki bu ısırgan tohumu yağı ne işe yarar? Faydaları nelerdir? Cilt.net olarak detaylı bir yazı hazırladık.

Zayıflama Şurubu Tarifi

Şems Aslan Zayıflama şurubu ve yakut balı tarifi.
Şems Aslan televizyon programı Melek’te zayıflatan şurubu tarifini ve yakut balının nasıl kullanılacağının tarifini bizlerle paylaştı. Osmanlı döneminde kullanılan ve uzmanlarca onaylanan bu tarifler ile cildiniz sıkılaşacak ve kolayca zayıflayacaksınız.

Jojoba Yağının Faydaları

Jojoba yağının faydaları
Jojoba yağı; selülit tedavisinde, ciltte oluşan kırışıklık ve çizgilerde, cilt yaralarında ve saç bakımında oldukça etkili ve zengin bir yağdır. Jojoba yağı endüstriyel olarak işlenen bir bitkidir ve doymamış yağ oranı oldukça yüksektir.

Karabaş Yağının Faydaları

Karabaş yağının faydaları...
Karabaş yağı bitkisel otsu bir bitkidir. Karabaş otu ezildiği zaman kötü ve kuvvetli bir koku salgılar. Karabaş otunun çiçekleri lilaya yakın mavi ve menekşe renkleridir. Hepsinden olmasa da belli bir türünden karabaş yağı elde edilmektedir. Karabaş yağının faydaları Cilt.net Farkıyla sizlerle...

Greyfurt Yağının Faydaları

Greyfurt yağının faydası nedir
Greyfurt yağı en az meyvesi kadar faydalı ve bol vitaminlidir. Greyfurt kabuklarından preslenerek elde edilen greyfurt yağı C vitamini açısından oldukça zengin şifalı bir yağdır. Cilt.net ailesi sizler için greyfurt yağının faydalarını ve Greyfurt yağının nasıl kullanılacağını yazdı.

Ylang Yağı Faydaları Ve Kullanımı

Ylang ylang yağının saça ve cilde faydaları.
Ylang ylang yağı Cananga adlı bir çiçekten elde edilir. Ylang ylang yağı narin ve kaliteli özlere sahip bir yağdır. İki farklı kokusu vardır; altlara inildiğinde baharat kokusunu hissederken üstlere doğru tatlımsı bir koku verir.Cilt.net olarak Ylang yağının faydalarını ve nasıl kullanacağınızı yazdık.

Kakao Yağı Ne İşe Yarar

Kakao yapı ne işe yarar, Faydaları nelerdir?
Kakao ağacından elde edilen kakao yağı raflarda yıllarca saklayabileceğiniz uzun ömürlü yağ çeşitlerinden biridir. Kozmetik uzmanları ve gıda uzmanları tarafından güzelleşmek ve yemeklere tat katmak adına sıkça kullanılır. Kakao yağı cilde parlaklık verir ve cilt yaralarının geçmesinde etkili bir yöntemdir, İçinde bulunan antioksidanlar cildin genç kalmasını sağlar.

Limon Yağının Faydaları

Limon yağının faydaları neler
Limondan elde edilen limon yağı içerisinde de limon kadar bol C vitamini barındırır. Cildin ihtiyacı olan nemi ve vitamini teninize sağlar. Sağlıklı bir şekilde güzelleşmek isteyenler limon yağının faydalarından yararlanabilirler. Limon yağından her şekilde faydalanmak için kullanım şekillerini bilmek gerekir. Limon yağının faydalarını cilt.net olarak sizlerle paylaştık.


2/3123
Facebook Sayfamız
Google+ Sayfamız